Uw totaal leverancier voor evenementen
SVC Licht en Geluid
 


Over ons als bedrijf 

SVC Licht en Geluid is officieel opgericht als eenmanszaak door Stijn van Campen, op 6 november van het jaar 2017.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het verzorgen/verkopen en adviseren van licht, geluid, video en special effects voor evenementen en festivals, maar ook voor bedrijfsfeesten en -presentaties kunt u bij ons terecht. 

Daarnaast ook voor conceptontwikkelingen en het organiseren van (thema) feesten en evenementen zit u bij ons aan het juiste adres!.


Wij beschikken over een ruim netwerk van leveranciers/freelancers in en rondom de evenementen industrie en bouw/installatie branche. Denk hierbij aan: Sloop werkzaamheden, elektriciens, loodgieters, timmermannen, dakdekkers, ICT technicus, geluidstechnicus, lichttechnicus, videotechnicus, op/afbouw technicus en rigging technicus.

Met ons team van specialisten kunnen wij al onze klussen zelf maken en vanuit dit standpunt ook onze kwaliteit garanderen.


Wij denken mee over alle mogelijkheden om zo uw wensen naar buiten te brengen om zo een evenement neer te zetten, en schitterende herinneringen te creëren.


Waarom kiezen voor SVC Licht en Geluid?


Ruim assortiment professionele audio video en licht appratuur. Brede kennis van de matrialen. Inzicht in het toepassen van onze professionele houding.

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info